Ontwerper

Ontwerpstudio Groen is in 2011 opgericht door Johan Spruijt. Na zijn bachelor opleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Ordening aan de Wageningen Universiteit heeft  Johan zich toegelegd op het maken van creatieve ontwerpen voor tuin en landschap. Zijn combinatie van sterke ontwerpprincipes, het belang van ecologische waarde en de kennis van actueel natuurbeleid blijken in de praktijk een gouden combinatie.

Tuin

De tuin behoort tot de kleinste schaal van het ontwerpwerk, maar daardoor niet minder belangrijk. De uitdaging om een levendig tuinontwerp te maken blijft elke keer weer geweldig mooi! Vooral in de zomer wonen steeds meer mensen in hun tuin en is het onlosmakelijk onderdeel van de woning. Een goed tuinontwerp haalt meer uit uw tuin. Ontwerpstudio Groen ontwerpt exclusieve tuinen. Gewoon, omdat we van kwaliteit houden.

 

Landschap

Nederland heeft een klein maar divers landschap, waar we met veel mensen willen wonen, werken en genieten. Dat betekent dat we de ruimte goed moeten gebruiken. We hebben alle kennis in huis voor de ontwikkeling van adembenemende landschappen, prachtige parken en waardevolle natuurgebieden. We respecteren flora en fauna. Bovendien kijken we heel nauwkeurig naar de landschappelijke kwaliteiten en ruimtelijke ligging.